— Taxi Hengelo.

Kies de juiste partner op de grond voor het verkennen van nieuw leven in de lucht.

Bij ons kom je op tijd aan. Onze service regelt operatief uw weg.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

De chauffeur was erg warm, pakte zorgvuldig al mijn bagage in en bracht me toen net op tijd naar het vliegveld. Ik weet zeker dat ik deze service opnieuw zal gebruiken als ik terugkom. +1 vaste klant.

– Johan

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Luchthaven vervoer

Niets is gemakkelijker en meer comfortabel dan reizen met Taxi Hengelo. Het taxibedrijf is van alle markten thuis en is je partner als het gaat om personenvervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer en vervoer naar luchthavens. Afspraak is afspraak bij Taxi Hengelo. Bovendien word je steeds op de meest veilige wijze van A naar B vervoerd.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Kies voor snel en gegarandeerd goed vervoer

Kiezen voor Taxi Hengelo betekent snel en gegarandeerd goed vervoer. Taxi Hengelo staat voor goede klantenservice en voor zeer comfortabel reizen. De chauffeurs zijn uiteraard gekwalificeerd en dat betekent dat je steeds op de meest veilige wijze vervoerd wordt. Taxi Hengelo maakt daarbij gebruik van een Mercedes V klasse. Dat betekent dat je steeds in een auto vervoerd wordt die uitstekend op de weg ligt en die zijn werk geruisloos uitvoert. Met een Mercedes V klasse kom je nooit te laat zoals ook de chauffeurs van Taxi Hengelo zich altijd op de afgesproken tijd meldt.

Begin eindelijk een keer ontspannen aan je vakantie

Taxi Hengelo is je partner als het gaat om personenvervoer en zakelijk vervoer, terwijl er voor groepsvervoer een auto met zeven zitplaatsen beschikbaar is. Ideaal is ook het luchthaven vervoer dat Taxi Hengelo aan kan bieden. Zo begin je eindelijk eens ontspannen aan je vakantie in de wetenschap dat je door Taxi Hengelo vervoerd wordt. Tenslotte; Taxi Hengelo levert diensten tegen steeds zeer betaalbare prijzen. Ofwel, over de prijs- kwaliteits verhoudingen hoef jij je beslist geen zorgen te maken. Of je nou naar het vliegveld gaat of gewoon een avondje uit, op Taxi Hengelo doe je nooit tevergeefs een beroep. De specialisten staat steeds voor je klaar om je van dienst te zijn en zijn goed in wat ze moeten doen: jou op veilige wijze van A naar B vervoeren. En dat in een van de mooiste auto’s die beschikbaar is, een fraaie Mercedes V klasse.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!