— Home.

Taxi Hengelo station

Na een lange werkdag is het heerlijk om thuis te komen en u auto achter te laten. Als u echter in Hengelo woont, moet u soms nog de trein pakken. Gelukkig is er dan Sneltaxihengelo. Wij zijn de beste taxiservice in Hengelo die ervoor zorgt dat u snel en veilig naar of van het station komt. Zo hoeft u nooit meer met de bagage te slepen en kunt u met een gerust hart op reis.

Onze chauffeurs zijn ervaren en kennen de omgeving goed, dus u kunt ontspannen en genieten van de rit. Wij bieden concurrerende tarieven en onze voertuigen zijn comfortabel en goed onderhouden. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare taxiservice in Hengelo, dan zijn wij de juiste keuze voor u.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km

Ik ben zeer tevreden over deze service, ze reageren snel en de chauffeurs zijn zeer betrouwbaar. Ik raad je deze service echt aan !!!

– Antony

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. U zult genieten van u gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

Taxi service van station Hengelo naar Attractiepark de Waarbeek

Hebt u de trein net gemist en bent u op zoek naar een taxi die u naar Attractiepark de Waarbeek kan brengen? Geen probleem! U kunt Sneltaxihengelo inschakelen voor een snelle en veilige taxiservice. Wij halen u op bij het station en brengen u snel en veilig naar Attractiepark de Waarbeek. Ook kunnen wij u weer terugbrengen naar Hengelo wanneer u klaar bent met uw bezoek aan het park. Wij zijn de beste taxi service in Hengelo en kunnen u garanderen dat u snel, veilig en comfortabel bij uw bestemming zult aankomen.

Onze taxiservice is betrouwbaar, snel en voordelig. Reserveer direct online of bel ons gerust even op. Wij halen u op waar en wanneer u maar wilt.

Taxi service van station Hengelo naar Oyfo Techniekmuseum

U zoekt een betrouwbare taxiservice in Hengelo? Sneltaxihengelo is het antwoord. Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te brengen waar u heen moet, of het nu naar het Oyfo Techniekmuseum is of een andere bestemming in de stad.

Wij zijn de perfecte keuze voor grote en kleine vervoersbehoeften. Onze chauffeurs zijn ervaren en deskundig en brengen u snel en veilig naar uw bestemming.

Dus waarom wachten? Boek vandaag nog uw rit met Sneltaxihengelo!

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Taxi service van station Hengelo naar Museum Hengelo

Wanneer u museum Hengelo wilt bezoeken, is Sneltaxihengelo de ideale taxiservice. Wij brengen u snel en veilig naar het museum toe, zodat u optimaal kunt genieten van uw dag. Boek onze taxi service voor een onbezorgd dagje uit!

Naast onze reguliere taxiservice bieden wij ook een speciale service van station Hengelo naar Museum Hengelo. Dus als u in de stad bent voor een bezoek en een lift nodig hebt, bel ons dan zeker even!

Taxi service van station Hengelo naar Twentebad

Als u in Hengelo woont of een bezoek brengt aan de stad, kunt u gebruik maken van de beste taxiservice die Hengelo te bieden heeft: Sneltaxihengelo. Wij rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zijn altijd bereikbaar voor een snelle en veilige rit naar uw bestemming. Wij hebben ervaren chauffeurs die u met plezier naar Twentebad zullen brengen, zodat u kunt genieten van een heerlijke dag in het waterpark.

Taxi service van station Hengelo naar Stravinsky eten Restaurant in Hengelo

U zoekt een betrouwbare taxiservice in Hengelo? Zoek niet verder dan Sneltaxihengelo.nl. Wij staan 24/7 voor u klaar om u overal naartoe te brengen, dus ook naar het Stravinsky eten Restaurant in Hengelo.

Taxi service van station Hengelo naar Van der Valk Hotel Hengelo

Als u op zoek bent naar een taxiservice van station Hengelo naar Van der Valk Hotel Hengelo-Oost, kijk dan niet verder dan Sneltaxihengelo. U kunt bij ons uw taxi reserveren voor een vaste prijs, zodat u er zeker van kunt zijn dat u geen verborgen kosten in rekening worden gebracht. Wij zijn er trots op de beste taxiservice in Hengelo te zijn, en wij zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt.

Waarom kiezen voor Sneltaxihengelo.nl?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare taxiservice in Hengelo, kunt u niet misgaan met Sneltaxihengelo. Wij zijn 24/7 beschikbaar en brengen u snel en veilig naar uw bestemming.

Maar waarom zou u voor ons kiezen? Hier zijn een paar redenen:

–    We zijn altijd beschikbaar, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht dat u ons nodig heeft.

–    We hebben een breed scala aan voertuigen om uit te kiezen, zodat we aan ieders behoeften kunnen voldoen.

–    Onze tarieven zijn zeer concurrerend, en we bieden kortingen voor studenten en senioren.

–    Wij zijn een erkend en verzekerd bedrijf, dus u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak uw reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

U ontvangt een bevestiging van uw reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!