— Taxi Eindhoven Airport.

Kies de juiste partner op de grond voor het verkennen van nieuw leven in de lucht.

Bij ons kom je op tijd aan. Onze service regelt operatief uw weg.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

De chauffeur was erg warm, pakte zorgvuldig al mijn bagage in en bracht me toen net op tijd naar het vliegveld. Ik weet zeker dat ik deze service opnieuw zal gebruiken als ik terugkom. +1 vaste klant.

– Johan

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Tesla-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Luchthaven vervoer

Taxi Eindhoven Airport nodig? Dan zoek je Taxi Arma. Dan weet je dat je op veilige wijze en op zeer comfortabele wijze naar Eindhoven Airport vervoerd wordt en is kwaliteit gewaarborgd. Door het boeken van een taxi naar Eindhoven Airport voorkom je de stress die het oplevert wanneer je zelf de auto neemt.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Begin je vakantie zonder stress en kies voor Taxi Eindhoven Airport

Met de taxi naar Eindhoven Airport is zeer verstandig. Dan begint je vakantie namelijk zonder stress. Je hoeft niet op zoek naar een geschikte parkeerplaats en bespaart zo parkeergeld. Bovendien word je door het inschakelen van Taxi Arma voor de centrale ingangshal van het vliegveld afgeleverd. Je hoeft dus niet heel ver met je bagage te lopen. Wil jij je vakantie zonder stress beginnen, ga dan met de taxi naar Eindhoven Airport.

Taxi Arma maakt gebruik van een zeer comfortabele Tesla

Taxi Arma gebruikt standaard een Tesla, een buitengewoon comfortabele auto die uitstekend de weg ligt en geruisloos rijdt. De chauffeur is gekwalificeerd en beweegt zich veilig door het verkeer. Als je online reserveert en je hebt een ontvangstbevestiging gekregen dan weet je zeker dat de chauffeur op tijd bij je op de stoep staat. Je bent verzekerd van een royale zitplaats en er is bovendien meer dan genoeg ruimte voor je bagage. Overigens kun je Taxi Ama niet alleen inzetten als Taxi Eindhoven Airport, maar is het ook je adres voor zakelijk en voor groepsvervoer. Taxi Arma levert de diensten tegen zeer betaalbare prijzen en staat bekend om de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en om de kwaliteit die geleverd wordt. De Tesla waarin gereden wordt biedt bovendien iets extra’s. Vanwege het feit dat de auto geruisloos is, kun je tijdens de rit naar Eindhoven Airport gerust je ogen nog even dicht doen.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!