— Vervoer naar luchthaven.

Kies de juiste partner op de grond voor het verkennen van nieuw leven in de lucht.

Bij ons kom je op tijd aan. Onze service regelt operatief uw weg.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

De chauffeur was erg warm, pakte zorgvuldig al mijn bagage in en bracht me toen net op tijd naar het vliegveld. Ik weet zeker dat ik deze service opnieuw zal gebruiken als ik terugkom. +1 vaste klant.

– Johan

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Tesla-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Taxi Schiphol

Voor het vervoer naar de luchthaven, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, schakel je bij voorkeur Taxi Arma in. Want dan begint de vakantie al vanaf het moment dat je in de Tesla van Taxi Arma stapt. Je voorkomt de stress van het zoeken naar een parkeerplaats, hoeft geen grote afstand af te leggen met je bagage en bespaart parkeergeld.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Royale zitplaats en voldoende ruimte

Vervoer naar de luchthaven met Taxi Arma betekent ontzorgd worden op de best denkbare manier. Heb je vervoer naar de luchthaven geboekt dan ben je verzekerd van een royale zitplaats en is er ook voldoende ruimte voor je bagage. In de Tesla van Taxi Arma zit je uitstekend en hinder van het geluid heb je evenmin. De Tesla rijdt namelijk geluidloos richting luchthaven. Je kunt dus prima de ogen nog even dicht doen mocht je de behoefte hebben. Een Tesla staat borg voor optimaal comfort en staat bekend om de veiligheid en de uitstekende wegligging. Taxi Arma is zeer flexibel en hanteert een betaalbaar prijssysteem. Heb je vragen, dan kun je altijd prima terecht bij de klantenservice. Zij geven je steeds op zo kort mogelijke termijn antwoorden op al je vragen.

Zo wordt vervoer naar de luchthaven aangenaam

Met Taxi Arma wordt vervoer naar de luchthaven aangenaam. Je hebt geen stress en je weet dat je op kundige en comfortabele wijze naar de luchthaven vervoerd wordt. Veiligheid staat voorop bij Taxi Arma, ook als het het vervoer naar de luchthaven betreft. Taxi Arma is overigens niet alleen je partner als het gaat om vervoer naar de luchthaven. Je doet ook een beroep op professionals voor zakelijk vervoer, persoonlijk vervoer, luchthaven vervoer en groepsvervoer. Je reserveert het vervoer naar de luchthaven gewoon online, krijgt meteen een bevestiging en weet zeker dat de taxichauffeur op precies de juiste tijd bij je op de stoep staat.

Neemt u voor vragen gerust contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van TaxiArma? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over ons luchthaven vervoer. Hetzelfde geldt uiteraard ook als u meer wilt weten over onze andere diensten. Wij staan u graag te woord!

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!