— Taxi Brussel Airport.

Kies de juiste partner op de grond voor het verkennen van nieuw leven in de lucht.

Bij ons kom je op tijd aan. Onze service regelt operatief uw weg.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

De chauffeur was erg warm, pakte zorgvuldig al mijn bagage in en bracht me toen net op tijd naar het vliegveld. Ik weet zeker dat ik deze service opnieuw zal gebruiken als ik terugkom. +1 vaste klant.

– Johan

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Luchthaven vervoer

Op zoek naar een Taxi naar Brussel Airport? Doe dan een beroep op Sneltaxi Hengelo. Dan weet je zeker dat je op veilige wijze vervoerd wordt naar Brussel en sta je ontspannen het vliegtuig in. Zo begin je ontspannen aan je vakantie en voorkom je de stress waarmee je te maken hebt als je met eigen auto naar Brussel gaat. Een aanrader dus, al helemaal in de wetenschap dat Sneltaxi Hengelo gebruik maakt van een Mercedes V klasse.

taxi hengelo
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Geen stress, ga met de speciale Taxi Brussel Airport van Sneltaxi Hengelo

Ga maar na; als je met de eigen auto gaat dan dien je een parkeerplek te vinden, waarvoor je vaak veel geld moet betalen. Bovendien moet je niet zelden een behoorlijke afstand te voet afleggen met al je bagage voor jij je kunt meden op het vliegveld. Dat geeft stress. Kom ik wel op tijd? Staat de auto wel veilig? Dergelijke stress voorkom je door te kiezen voor Sneltaxi Hengelo en met de speciale Taxi Brussel Airport naar het vliegveld te gaan. Dan weet je zeker dat je op tijd bent dat je niet hoeft te zoeken naar parkeerplaatsen maar gewoon voor de deur uitstapt en dat je dus op tijd bent. Je stapt zo ontspannen het vliegtuig in.

Een Mercedes V klasse biedt gegarandeerd comfort en royale zitplaatsen

Sneltaxi Hengelo in de vorm van de speciale Taxi Brussel Airport komt voorrijden in een Mercedes V klasse. Dat biedt gegarandeerd comfort. De auto rijdt erg comfortabel en geruisloos en biedt bovendien royale zitplaatsen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor je bagage. Zo begin jij eens ontspannen aan de vakantie. Gewoon met Sneltaxi Hengelo dus, een onderneming die je ook inzet voor zakelijk en groepsvervoer overigens. Belangrijk; Sneltaxi Hengelo hanteert altijd een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding en brengt je dus op voordelig wijze van je huis naar het vliegveld.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 11 4140

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!