— Home.

Taxi Bad Bentheim? Kies een  betrouwbare partner voor ritten naar

Taxi Bad Bentheim? Kies voor onze betrouwbare taxi service van en naar Bad Bentheim! Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van passagiers naar diverse bestemmingen, waaronder Bad Bentheim. Onze chauffeurs staan 24/7 voor u klaar en zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km

Ik ben zeer tevreden over deze service, ze reageren snel en de chauffeurs zijn zeer betrouwbaar. Ik raad je deze service echt aan !!!

– Antony

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. U zult genieten van u gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

Snel Taxi Hengelo is een betrouwbaar taxibedrijf dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid. Wij beschikken over een modern en goed onderhouden wagenpark en onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in de taxibranche. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Taxi service Bad Bentheim is bij ons snel en gemakkelijk te boeken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar ook online reserveren behoort tot de mogelijkheden. U hoeft alleen maar uw gegevens in te vullen en wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een taxi voor u klaarstaat. Onze chauffeurs halen u op bij uw huis, hotel of iedere andere gewenste locatie en brengen u veilig en snel naar Bad Bentheim.

Taxi Hengelo-Bad Benthem

Bad Bentheim is een populaire bestemming voor zowel toeristen als zakelijke reizigers. Het stadje ligt net over de grens in Duitsland en is vooral bekend vanwege het imposante kasteel dat hoog boven de stad uittorent. Ook het kuuroord en de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving maken Bad Bentheim een geliefde bestemming. Of u nu een dagje wilt ontspannen in de thermen of een zakelijke afspraak heeft in het nabijgelegen industriegebied, Snel Taxi Hengelo brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Tarieven Taxi Bad Bentheim

Wij bieden onze klanten diverse voordelen, zoals vaste tarieven en korting bij retourritten. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor groepsvervoer. Wij beschikken over diverse taxibusjes die plaats bieden aan maximaal acht personen. Ideaal voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie!
Bij Snel Taxi Hengelo staan wij voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Onze klanten beoordelen ons met 5 uit 5 sterren op Google.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak uw reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

U ontvangt een bevestiging van uw reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!