— Zakelijk vervoer.

Een luxe stijl onderweg naar uw bestemming.

Onze luxe zakenauto’s laten u de pracht van elke seconde voelen.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km

Mijn auto ging kapot en ik had haast voor een zakelijke afspraak, als Sneltaxi Hengelo er niet was geweest weet ik niet wat ik zou hebben gedaan. De auto was schoon en de chauffeur was een meester in zijn werk. Hartelijk dank.

– Robert

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar professioneel zakelijk vervoer? Dan bent u bij Sneltaxi Hengelo aan het juiste adres. Bij ons wordt u standaard in een Mercedes V klasse vervoerd. Daardoor geniet u van een optimaal comfort. De Mercedes V klasse heeft een uitstekende wegligging en maakt geen lawaai. Bij Sneltaxi Hengelo kunt u bovendien altijd zeker zijn van de beste service. Neemt u contact met ons op? Dan wordt u netjes te woord gestaan en kunt u verwachten dat er om de afgesproken tijd een taxi voor u klaarstaat. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u op tijd bij uw afspraak bent.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Met zakelijk vervoer rijst u in stijl

Als u een zakelijke afspraak heeft, dan wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Een reguliere taxi is dan niet altijd ideaal. U kiest dan liever voor een van de luxe auto’s van Sneltaxi Hengelo. Zo komt u niet alleen stijl aan, maar zit u ook ontzettend comfortabel gedurende uw rit. Bij Sneltaxi Hengelo rijden we altijd met de meter en kunt u zeker zijn van nette en ervaren chauffeurs. Bovendien werken we transparant en weet u van tevoren wat voor prijs u kunt verwachten. Wij hanteren immers een vaste prijs per kilometer. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Eenvoudig zakelijk vervoer boeken

Heeft u betrouwbaar en comfortabel zakelijk vervoer nodig? Dan kunt u Sneltaxi Hengelo eenvoudig boeken via de website of via ons telefoonnummer. Vervolgens zorgen wij ervoor dat er op de afgesproken tijd een auto voor u klaarstaat. Doordat u met een chauffeur met veel ervaring reist, voelt u zich veilig en comfortabel gedurende de rit. Ons zakelijk vervoer is flexibel en bovendien betaalbaar.

Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden

Heeft u vragen over zakelijk vervoer van Sneltaxi Hengelo? Of bent u benieuwd naar een van de andere diensten die we aanbieden? Neemt u dan gerust contact met ons op, we vertellen u graag over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Naast zakelijk vervoer, bieden we ook personenvoer, luchthaven vervoer en groepsvervoer aan.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!