— Home.

Taxi Hengelo Borne? Snel taxi Hengelo.

Taxi Hengelo Borne? of een Taxi Borne Hengelo? Dan kiest u natuurlijk voor snel taxi Hengelo. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele taxidienst in de omgeving van Borne, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een zeer ervaren en betrouwbaar taxibedrijf dat u comfortabel, veilig en snel van A naar B kan brengen.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

De chauffeur was erg warm, pakte zorgvuldig al mijn bagage in en bracht me toen net op tijd naar het vliegveld. Ik weet zeker dat ik deze service opnieuw zal gebruiken als ik terugkom. +1 vaste klant.

– Johan

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. U zult genieten van u gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

Taxi Borne

Onze taxi’s zijn modern, goed onderhouden en voorzien van alle gemakken. Zo heeft u de beschikking over airconditioning, een comfortabele zitplaats en voldoende ruimte voor uw bagage. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Zij zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming arriveert.

Onze taxi diensten

Wij bieden een breed scala aan taxidiensten in Borne en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Personenvervoer: Wij brengen u graag van deur tot deur, bijvoorbeeld van uw huis naar het vliegveld of naar een zakelijke afspraak.
  • Zakelijk vervoer: Onze chauffeurs zijn ook beschikbaar voor zakelijke ritten. Wij brengen u naar uw afspraak en halen u weer op.
  • Groepsvervoer: Feestje, etentje of evenement met een groep? Wij regelen graag het vervoer.
  • Luchthaven vervoer: Gaat u op vakantie of op zakenreis vanaf Schiphol? Wij brengen u comfortabel en op tijd naar de luchthaven.
  • Ziekenvervoer: Heeft u medisch vervoer nodig? Onze chauffeurs zijn ervaren en kunnen u veilig en comfortabel vervoeren.
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Tarieven taxi Borne

Wij hanteren scherpe tarieven voor al onze diensten. U kunt bij ons een taxi reserveren voor een vaste prijs, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. Wij rekenen geen extra kosten voor bagage of nachtritten.

Taxi Borne reserveren

Wilt u gebruikmaken van onze taxi service in Borne? Reserveer dan eenvoudig online een taxi op onze website. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of een reservering.
Wij kijken er naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen.

taxi hengelo
IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak uw reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

U ontvangt een bevestiging van uw reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!