— Taxi Schiphol.

Kies de juiste partner op de grond voor het verkennen van nieuw leven in de lucht.

Bij ons kom je op tijd aan. Onze service regelt operatief uw weg.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

De chauffeur was erg warm, pakte zorgvuldig al mijn bagage in en bracht me toen net op tijd naar het vliegveld. Ik weet zeker dat ik deze service opnieuw zal gebruiken als ik terugkom. +1 vaste klant.

– Johan

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Tesla-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Luchthaven vervoer

Met de taxi naar Schiphol? Dat doe je bij voorkeur met Taxi Arma, die je graag en op zeer comfortabele wijze met de royale Tesla naar het vliegveld brengt. Ideaal, want je wordt voor de centrale ingang afgezet en hoeft dus niet heel erg ver en lang met je bagage te lopen en hoeft evenmin op zoek naar een parkeerplaats voor de auto. Bovendien staat Taxi Arma bekend om de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Geen stress als je naar Schiphol moet

Voor veel mensen is een ritje met de auto naar Schiphol een rit vol stress. Kom je wel op tijd? Is er een parkeerplaats in de buurt en moet je niet een heel eind lopen met je bagage? Die vragen hoef jij je niet te stellen als je Taxi Arma boekt. Dat doe je gewoon online overigens. Taxi Schiphol in de vorm van Taxi Arma betekent dat je comfortabel reist en op tijd op de locatie bent. Veiligheid staat voorop en in de Tesla is het vooral genieten van luxe. Taxi Arma gebruikt een Tesla als taxi naar Schiphol. Tesla’s staan bekend om het feit dat ze geruisloos zijn en een uitstekende wegligging hebben. Bovendien betekent met de taxi naar Schiphol met speciaal Taxi Arma dat je altijd een royale zitplaats hebt en er bovendien altijd voldoende ruimte is voor je bagage.

Uitstekende dienst voor een zeer betaalbare prijs

De Taxi naar Schiphol? Dan ga je met Taxi Arma. De dienst word je voor een zeer betaalbare prijs aangeboden. Een taxi naar Schiphol werkt tijdsbesparend en je bent er bovendien sneller. Taxi Arma biedt gegarandeerde kwaliteit in een perfecte auto. Voeg daarbij de flexibiliteit en de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding die geboden wordt en het is duidelijk dat Taxi Arma jouw meest geschikte partner is als je met de taxi naar Schiphol met.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!