— Home.

Taxi service van Hengelo naar Almelo

Hebt u last minute een taxi nodig van Hengelo naar Almelo? Of wilt u gewoon weten wat de prijzen van Sneltaxihengelo zijn? Bekijk dan onze website!
Wij bieden een 24 uur per dag, 7 dagen per week service aan waarbij u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt. Onze taxi’s zijn voorzien van airconditioning, zodat u ook in de zomer lekker koel blijft. Daarnaast kunt u bij ons contant of met PIN betalen.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km

Ik ben zeer tevreden over deze service, ze reageren snel en de chauffeurs zijn zeer betrouwbaar. Ik raad je deze service echt aan !!!

– Antony

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. U zult genieten van u gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

Comfortabele Voertuigen

Onze voertuigen zijn allemaal voorzien van airconditioning, zodat u het altijd koel en comfortabel hebt tijdens de rit. Ook zijn onze taxi’s rookvrij, zodat u niet wordt lastiggevallen door de geur van sigarettenrook.

Wij hopen dat u snel gebruik maakt van onze diensten!

Snel Taxi Hengelo-Almelo

Wij zorgen ervoor dat u veilig en snel in Almelo aankomt. Daarnaast bieden wij een efficiënte service, waardoor u zo min mogelijk tijd kwijt bent. Zoek niet verder en maak gebruik van onze service vandaag nog!

Wat zijn de voordelen van Snel Taxi Hengelo?

Wij bieden een 24-uurs service, zeven dagen per week. Daarnaast rijden onze taxi’s altijd op tijd en bieden wij een scherp tarief.

Bovendien is onze service erg veilig. Onze taxi’s hebben allemaal een goedgekeurd keuringsrapport en onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en snelle reis van Hengelo naar Almelo.

Taxi service Hengelo naar restaurants in Almelo

U bent op zoek naar een taxi om u naar een restaurant in Almelo te brengen, en u weet niet waar u moet beginnen. Nou, maakt u geen zorgen, want Snel Taxi Hengelo is er om u te helpen!

Wij bieden een betrouwbare en betaalbare taxiservice van Hengelo naar elk restaurant in Almelo. Dus of u nu wilt eten bij Restaurant Willem de Vierde, Taveerne Het Wetenshuys of Restaurant Kreta, wij brengen u er in stijl heen.

Bel ons en wij zorgen voor de rest. Wij rijden u graag rond in Almelo!

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Taxi service Hengelo naar hotels in Almelo

Onze chauffeurs kennen de hotels in Almelo goed en zullen u altijd veilig en snel naar uw bestemming brengen. Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring, dus u kunt erop vertrouwen dat wij u goed van dienst zullen zijn.

Dus of u nu op weg bent naar het Van der Valk Theaterhotel, het Preston Palace of het Huis van bewaring Hotel in Almelol, wij zorgen ervoor dat u op tijd en comfortabel aankomt. Dus waarom belt u ons niet vandaag nog?

Wij bieden een scherpe prijs voor onze diensten, zodat u niet te veel hoeft te betalen voor een taxi. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Kundige chauffeurs taxi van Hengelo naar Almelo

U vraagt zich waarschijnlijk af of wij gekwalificeerde chauffeurs hebben om u van Hengelo naar Almelo te brengen. Het antwoord is natuurlijk ja! Al onze chauffeurs zijn ervaren en kennen het gebied goed. Ze kennen ook alle sluiproutes, zodat u snel en veilig op uw bestemming aankomt.

We hebben zelfs zoveel vertrouwen in onze chauffeurs dat we een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Als u niet tevreden bent met de service, geven we u uw geld terug, zonder vragen te stellen. Dus waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw rit met Snel Taxi Hengelo.

Taxi service Hengelo naar museum in Almelo?

Op zoek naar een taxi om u naar het museum in Almelo te brengen? Geen probleem! Snel Taxi Hengelo staat altijd voor u klaar om u naar uw gewenste bestemming te vervoeren. Wij bieden veilig en betrouwbaar vervoer naar het Stedelijk Museum Almelo en het Wevershuisje Museum Almelo.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!