— Personenvervoer.

Je trouwe medepassagier zal je door al je wegen begeleiden.

Ons team zal u de veiligste en snelste diensten bieden om uw bestemming te bereiken.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km

Ik gebruik deze service al verschillende keren. Ik ben nog nooit zo’n veilige en betaalbare dienst tegengekomen. Ik raad het ten sterkste aan. Bedankt Sneltaxi Hengelo voor het vergemakkelijken van mijn dag.

– Jasmijn

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Personenvervoer

Heeft u vervoer nodig? Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin personenvervoer van Sneltaxi Hengelo een uitkomst kan zijn. Heeft u bijvoorbeeld een borrel gehad, dan kunt u niet langer zelf terugreizen met de auto. Heeft u geen rijbewijs of beschikt u even niet over een auto? Ook dan kan personenvervoer een oplossing vormen. Wanneer u op zoek bent naar een specialist in personenvervoer, dan is er geen betere keuze dan Sneltaxi Hengelo. U kunt uw vervoer boeken via de site, maar ook door telefonisch contact met ons op te nemen. Vervolgens zullen wij een tijd met u afspreken en zorgen we ervoor dat er op tijd een auto voor u klaar staat.

taxi hengelo
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Comfortabel en professioneel personenvervoer

Kiest u voor Sneltaxi Hengelo, dan kunt u zeker zijn van comfortabel en professioneel personenvervoer. Doordat u in een Mercedes V klasse vervoerd wordt door een ervaren chauffeur, zal de reis comfortabel en veilig zijn. De Mercedes V klasse is immers een comfortabele auto waarin u meer dan voldoende ruimte heeft. Onze chauffeurs rijden altijd met de meter aan. Voor betrouwbaar, professioneel en comfortabel personenvervoer, bent u bij ons dus absoluut aan het juiste adres.

De voordelen van Sneltaxi Hengelo

Kiest u voor personenvervoer van Sneltaxi Hengelo, dan profiteert u van een aantal voordelen. Om te beginnen reist u in een mooie en luxe auto, namelijk een Mercedes V klasse. Ook reist u met een betrouwbare en ervaren chauffeur. Sneltaxi Hengelo heeft een flexibele werkwijze en is bovendien betaalbaar. Dat geldt overigens niet alleen als u voor ons personenvervoer kiest, maar ook als u voor een van onze andere diensten gaat. Wij bieden namelijk ook zakelijk vervoer, luchthaven vervoer en groepsvervoer aan.

Wilt u graag meer weten?

Heeft u nog vragen over Sneltaxi Hengelo? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze diensten en het reizen met ons personenvervoer. Weet u voldoende en wilt u gelijk boeken? Dan kan dat via de website of telefonisch. Wij zorgen ervoor dat er op de afgesproken tijd en plek een chauffeur klaarstaat.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!