— Taxi Lelystad Airport.

Kies de juiste partner op de grond voor het verkennen van nieuw leven in de lucht.

Bij ons kom je op tijd aan. Onze service regelt operatief uw weg.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

De chauffeur was erg warm, pakte zorgvuldig al mijn bagage in en bracht me toen net op tijd naar het vliegveld. Ik weet zeker dat ik deze service opnieuw zal gebruiken als ik terugkom. +1 vaste klant.

– Johan

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Luchthaven vervoer

Als je met het vliegtuig gaat, wat doe je dan met de auto? Parkeer je die voor langere periode ergens tegen betaling van veel geld? Of laat je de auto liever in je eigen garage en bespaar je zo heel veel geld uit? Dat laatste verdient natuurlijk de voorkeur. Sneltaxi Hengelo geldt als de Taxi Lelystad Airport en brengt je op veilige wijze van je huis aar het vliegveld..

taxi hengelo
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Met de eigen auto naar een vliegveld, dat geeft altijd stress

Het is elke keer weer een dilemma. Wat te doen met de auto. Wie zonder stress naar welk vliegveld dan ook wil, die doet er verstandig aan voor de speciale Taxi Lelystad Airport van Sneltaxi Hengelo te kiezen. Met de auto naar ongeacht welk vliegveld ook, geeft altijd stress. Ga maar na; je moet een parkeerplaats zoeken, je moet een eind lopen van de auto naar de centrale ingang van het vliegveld en als het onderweg tegenzit bestaat de kans dat je dan te laat komt. Wie deze stress beslist niet wil, die doet gewoon een beroep op de speciale Taxi Lelystad Airport service van Sneltaxi Hengelo.

Heerlijk comfortabel reizen in de geruisloze Tesla

Sneltaxi Hengelo maakt voor het vervoer naar het vliegveld gebruik van een Tesla. Dan weet je dus meteen dat je op de meest comfortabele wijze vervoerd wordt en dat je beschikt over een royale zitplaats. Bovendien wordt altijd rekening gehouden met de bagage die je meeneemt. De chauffeur zet je in deze speciale Taxi Airport Lelystad voor de ingang van het vliegveld af en als je slim bent reserveer je meteen al voor de terugreis. Sneltaxi Hengelo betekent reizen zonder stress. Je komt altijd op tijd, hoeft niet te lopen met de bagage en begint zorgeloos aan je reis. En dat is heel veel waard.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!