— Groepsvervoer.

Kies ons door elk pad nog prachtiger te maken met je vrienden en familieleden.

Met onze comfortabele auto, die u 7 zitplaatsen biedt, zult u genieten van uw reis met uw favoriete mensen.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

Ik heb nog niet zo’n goede taxiservice gebruikt, mijn vrienden en ik waren erg blij, de auto was echt heel ruim en comfortabel, en ons goede humeur werd verzekerd door goede muziek.

– Melissa

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Groepsvervoer

Moet u met een groep vrienden en/of familieleden ergens naartoe? Dan is het wel zo prettig als u comfortabel kunt reizen. Als u daar absoluut zeker van wilt zijn, kiest u voor Sneltaxi Hengelo. U wordt dan vervoerd in een comfortabele auto met 7 zitplaatsen. Kiest u voor Sneltaxi Hengelo, dan kunt u bovendien zeker zijn van een professionele en ervaren chauffeur. U en uw vrienden of familie kunnen hierdoor comfortabel en veilig reizen. Sneltaxi Hengelo werkt transparant en is bovendien flexibel en betaalbaar. Voor comfortabel groepsvervoer is er geen beter adres dan Sneltaxi Hengelo! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo comfortabel mogelijk reist.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Eenvoudig groepsvervoer boeken

Groepsvervoer boeken is ontzettend eenvoudig als u voor Sneltaxi Hengelo kiest. Kiest u ervoor om ons te bellen, dan wordt u netjes te woord gestaan. Vervolgens zullen we een tijd met u afspreken. Op de afgesproken tijd staat er een auto met 7 zitplaatsen voor u klaar. U kunt ook eenvoudig online boeken via de website. Boekt u groepsvervoer van Sneltaxi Hengelo, dan kunt altijd het beste verwachten! Niet alleen kunt u zeker zijn van een comfortabele en veilige rit, maar ook van een betaalbare en betrouwbare partij. Zo weet u vooraf al wat voor tarieven hanteren en zullen we nooit zonder meter rijden.

Onze andere diensten

Behalve groepsvervoer biedt Sneltaxi Hengelo nog een aantal andere diensten aan. Normaal gesproken rijden onze chauffeurs in een comfortabele, stille en luxe Mercedes V klasse. In het geval van groepsvervoer is dat uiteraard niet mogelijk, gezien het feit dat er 7 zitplaatsen benodigd zijn. Behalve groepsvervoer bieden we luchthaven vervoer, personenvervoer en zakelijk vervoer aan. Ook als u op zoek bent naar een van die diensten, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u bij Sneltaxi Hengelo heeft wat groepsvervoer betreft? Of heeft u andere vragen over een van onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!