— Luchthaven vervoer.

Kies de juiste partner op de grond voor het verkennen van nieuw leven in de lucht.

Bij ons kom je op tijd aan. Onze service regelt operatief uw weg.

★★★★★ Beoordeling: 4.9/5

€ 2,35
per km
Snel Taxi Hengelo Rotterdam Airport

De chauffeur was erg warm, pakte zorgvuldig al mijn bagage in en bracht me toen net op tijd naar het vliegveld. Ik weet zeker dat ik deze service opnieuw zal gebruiken als ik terugkom. +1 vaste klant.

– Johan

Waarom Wij?

Goede Klantenservice

Het personeel van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden door u de beste oplossingen voor uw veilige reis te geven.

Comfort

De kwaliteit en het gemak van onze Mercedes V klasse-auto’s zijn uitstekend. Je zult genieten van je gegarandeerde manier vol rust.

Reis in veiligheid

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Geniet van elk moment van uw reis en besef dat u in veilige handen bent.

Betaalbare prijzen

We hebben een flexibel, betaalbaar prijssysteem. Geniet van luxe en toegankelijkheid door ons te kiezen.

IN LUXE RIJDEN

Luchthaven vervoer

Gaat u binnenkort op reis met het vliegtuig? Dan is het wel van belang dat u op tijd bij de luchthaven aankomt! Om die reden raden wij u aan om voor luchthaven vervoer van Sneltaxi Hengelo te kiezen. Zo kunt u er absoluut zeker van zijn dat er op de afgesproken tijd een chauffeur voor u klaarstaat. Bij Sneltaxi Hengelo reist u bovendien comfortabel in een Mercedes V klasse. In onze auto’s heeft u voldoende ruimte. Bovendien zijn de auto’s stil en hebben ze een luxe uitstraling. Kiest u voor luchthaven vervoer, dan spreken we vooraf een prijs met u af. U bent dan relatief gezien goedkoper uit dan met regulier personenvervoer.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

– Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,35 euro per kilometer. Bij afstanden boven de 50 km ontvangt u korting op de km-prijs. Bel in dat geval via 06 11 56 52 48.

Is Sneltaxi Hengelo beschikbaar in heel Nederland?

– Ja wij zijn beschikbaar in heel Nederland.

Hoe boek ik een rit?

– Boek gemakkelijk via direct boeken, ons online reserveringsysteem of bel ons om snel uw taxi te reserveren!

Kan ik telefonisch een taxi boeken?

– Dit kan uiteraard! Bel ons via: 06 11 56 52 48 en boek uw taxi direct!

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

– U kunt bij ons betalen met alle bekende betaalmogelijkheden:
Contant
Pin
Creditcard
Op rekening ( Vaste klanten )

Zakelijk taxivervoer op rekening
Voor bedrijven bieden we taxivervoer met de mogelijkheden van betalen per creditcard of factuur. Wanneer u kiest voor betalen op rekening, ontvangt u een factuur per e-mail. Doorgaans wordt er op rekening gereden wanneer het gaat om regelmatig taxivervoer.

VEILIG & GEMAKKELIJK VIA CREDITCARD, pin of contant.
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard of PIN. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

Welke gegevens heb ik nodig bij een telefonische reservering?

– Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Hoe weet ik of een reservering is bevestigd?

– Een reservering die wordt gemaakt op TaxiArma.nl is meteen bevestigd. De reservering kan niet worden geweigerd. Zodra de klant de reservering voltooid heeft, ontvangt meteen een bevestiging per e-mail.

Komt u terug van vakantie?

Bent u momenteel op vakantie en wilt u vanaf de luchthaven terug naar huis gebracht worden? Ook dan kunt u voor luchthaven vervoer van Sneltaxi Hengelo kiezen. Boeken doet u ook in dit geval eenvoudig via de website of telefonisch. Vervolgens wordt u netjes door ons te woord gestaan en zullen wij een tijd met u afspreken. Zo kunt u er zeker van zijn dat er een chauffeur voor u klaarstaat. Zeker als u uitgeput bent na een lange vlucht, is het ontzettend fijn om die zekerheid te hebben.

Betrouwbaar, professioneel en comfortabel luchthaven vervoer

Kiest u voor Sneltaxi Hengelo, dan kunt u zeker zijn van betrouwbaar en professioneel vervoer. Onze chauffeurs hebben stuk voor stuk veel ervaring. Bovendien reist u altijd in een betrouwbare en comfortabele auto. Wij houden ons aan de afgesproken tijden en zijn bovendien flexibel. Daarnaast is luchthaven vervoer van Sneltaxi Hengelo betaalbaar.

Naast luchthaven vervoer bieden we overigens ook nog andere diensten aan. Zo kunt u ons ook inschakelen voor zakelijk vervoer, personenvervoer en luchthaven vervoer.

Neemt u voor vragen gerust contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Sneltaxi Hengelo? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over ons luchthaven vervoer. Hetzelfde geldt uiteraard ook als u meer wilt weten over onze andere diensten. Wij staan u graag te woord!

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Maak je reservering online of bel direct naar 06 11 56 52 48

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!